Avtor: zusmarjeta Objavljeno: 10. 10. 2012

Duhovna obnova za birmance

Dragi birmanci, spoštovani starši.

V letošnjem šolskem letu bomo imeli v naši župniji sv. birmo. Da bi se na ta skrivnosten zakrament pripravili, ne samo po šolsko z učenjem vprašanj, smo za vaše otroke pripravili duhovno obnovo. To so dnevi, ko želimo Boga začutiti, ali pa vsaj stopiti korak bližje, da bi ga.

Vse informacije so na voljo na prijavnici

Na sestanku za starše sem predstavil duhovno obnovo, nekateri so imeli nekaj vprašanj. Če kdo svojega vprašanja ni želel javno izpostaviti, ga lahko napiše preko elektronske pošte na naslov david.dobravc@gmail.com.

 

Iz izkušenj vemo, da so mobiteli moteč dejavnik za otroke, zato vas prosimo, da ga otrok ne vzame s seboj. Ne skrbite, imeli bomo Vaše telefonske številke in Vas bomo v primeru, da bo to potrebno poklicali. Kdor bo telefon vseeno imel s seboj, ga bomo vzeli in spravili, ob koncu pa vrnili.

 

Pot do DALEČ HRIBA
Iz Šmarjete se odpravimo preko Novega mesta, Dolenjskih Toplic do Podturna. V križišču v Podturnu zavijemo desno, se peljemo 300 m in v križišču zavijemo na levo-v smeri table Rog. Po nekaj kilometrih vožnje po asfaltirani cesti pridemo do križišča, kjer zavijemo desno (v smeri table Rog). Po 1 km pridemo do naslednjega križišča kjer zavijemo levo in še po enem prevoženem kilometru vidimo tablo Daleč hrib, kjer zavijemo levo. Po cesti naravnost do koče.

V primeru težav prosim pokličite na telefon 041 668 071 ali 040 863 909 – David Dobravc in vam bomo skušali pomagati. Zaradi slabega signala kličite na obe številki.